Wat is er te doen in de Algarve in september?

In de Guia Algarve vind je maandelijks een overzicht van evenementen door heel de Algarve

Muziek, theater, dans, tentoonstellingen, voorstellingen, sport. Er zijn tientallen evenementen gepland voor september, allemaal in de Algarve, om de dagen en nachten van bewoners en toeristen die nog steeds hun vakantie in de regio doorbrengen met cultuur te vullen.

Om erachter te komen wat je waar en wanneer kunt doen, raadpleeg je de septembereditie van Guia Algarve, die je hier gratis kunt downloaden.

Uitgelicht | september 2021

Liefhebbers van lekkerste snacks en zoetigheden opgelet: vrijdag 10 september gaat de Rota do Petisco weer van start. Geniet een maand lang van typische delicatessen uit de regio.

Rota do Petisco 2021

Sagres | vogelobservatie en natuuractiviteiten

Het grootste natuurevenement van Portugal is terug in Sagres: het vogelobservatie festival.

Het programma dit jaar is gevarieerd: excursies, boottochten, thematische minicursussen, lezingen, workshops milieueducatie, ring- en monitoringsessies en nog veel, veel meer. En er zijn ook andere activiteiten zoals wandelen, fotografiecursussen, historische rondleidingen of dolfijnen kijken.

Klik hier voor meer informatie.

Het oudste flamengofestival van Portugal keert terug naar Lagos. Magische gitaren met een eigen identiteit, een dans van schoonheid en passie en vooral stemmen vol emotie en feest zijn de ingrediënten van dit evenement dat plaatsvindt op 16, 17 en 18 september in het Centro Cultural van Lagos.

Het oudste flamenco festival van Portugal keert in september 2021 terug naar Lagos

Belangrijk: gezien de huidige pandemische situatie wordt aangeraden vooraf de officiële website van VisitAlgarve of de website van de respectievelijke evenementen te raadplegen voor actuele informatie over mogelijke annuleringen.

Geef een reactie