Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Reizen

Met Google Flights kun je op een zeer eenvoudige manier zoeken naar vluchten en zien welke vluchten het goedkoopst zijn. Je leest hier meer over in dit artikel.

Waar kan ik een auto huren voor mijn vakantie?

Heb je voor je Vakantie in Albufeira een huurauto nodig? Waar je in de Algarve een auto kunt huren en wat er allemaal bij komt kijken, lees je in dit artikel.

Waar kan ik een transfer boeken naar jullie vakantiewoning?

Een privé-transfer brengt je rechtstreeks met je eigen reisgezelschap, zonder tussenstop, naar onze vakantiewoning. Je kunt voor je gehele reisgezelschap een privé-transfer bij je reserving bijboeken (op basis van beschikbaarheid). 

Bij aankomst op de luchthaven van je bestemming word je verwelkomd door João van Johnny’s Tours . Je herkent João aan het bordje met jullie naam erop.

Transfer vanaf het vliegveld

Heb ik een reis- of annuleringsverzekering nodig?

Wij raden je altijd aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering kan uitkomst bieden bij een eventueel gedwongen afzegging van de reis, maar ook als je door ziekte tijdens de reis vakantiedagen mist. Een reisverzekering is noodzakelijk omdat een ziektekostenverzekering over het algemeen niet voldoende dekking biedt.

Waar vind ik actuele reisinformatie over reizen van en naar Portugal?

Op Nederlandwereldwijd.nl zie je welk reisadvies op dit moment geldt voor Portugal. Je vindt hier ook of het verplicht is om voor vertrek een corona test te doen. En of je in thuis quarantaine moet als je weer terug bent in Nederland.

Waar vind ik informatie over de actuele coronamaatregelen in Portugal?

Op Albufeirasafe.com vindt je de actuele maatregelen die op dat moment van kracht zijn in Albufeira. Ook vind je hier het adres voor de testlocatie voor toeristen.

Albufeira, Algarve, Portugal

Over Vakantie in Albufeira

Wat zijn jullie huurvoorwaarden?

Je vindt hier onze huurvoorwaarden Mocht je nog vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Onze contactgegevens vind je hier. Wij zijn bereikbaar per email. Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Waar kan ik mij aanmelden voor jullie nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen ontvangen en vakantie inspiratie opdoen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. 

Clube Albufeira appartement 390

Accomodatie

Wat zijn de tijden om in- en uit te checken?

Je kunt bij ons inchecken van 16.00 uur. Het tijdstip om uit te checken is 10.00 uur.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op Clube Albufeira Garden Village.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie