Lees hier hoe gasten hun verblijf bij ons ervaren:

Stel met peuter
Stel met peuter
September 2022
Lees verder
Na twee weken een rondreis te hebben gedaan in Portugal was het tijd om te vertoeven in albufeira. Vooraf geboekt ook al was de prijs iets aan de hoge kant voor ons. Het is een zes persoonshuisje dus als je met zes gaat is het helemaal niet duur. In het begin (ondanks plattegrond) moesten we zoeken waar de voordeur was van het huisje. Angelique was goed bereikbaar en heeft ons heel veel tips gegeven, erg klantvriendelijk. Het huisje zag er prachtig uit. Je kreeg er een echt vakantie gevoel van. De koelkast was gevuld met hoognodige dingen, wat ook enorm fijn was zodat je niet meteen boodschappen hoefde te doen. Al met al een top week met het zwembad op nog geen minuut loopafstand.
Gezin met volwassen kinderen
Gezin met volwassen kinderen
Augustus 2022
Lees verder
Ik vind het een geweldig mooi appartement op een rustige en zeer mooie locatie en vanuit hier zit je zo in het bruisende leven van Albufeira. Ik vind het een echte aanrader!!
Gezin met tieners
Gezin met tieners
Augustus 2022
Lees verder
Wat is de eerste indruk nog beter maakt, is houtwerk en pleisterwerk aan de buitenzijde dat er goed uit ziet. Maar is absoluut niet iets dat ons verblijf minder prettig heeft gemaakt. Foto is uitzicht vanuit de tuin. Wij vonden het een prachtige palmboom.
Review vakantie in Albufeira
Gezin met tieners
Gezin met tieners
Augustus 2022
Lees verder
Wij hebben ons prima vermaakt in het appartement en de omgeving. Ideaal dat we vlakbij 1 van de 4 zwembaden zaten. Om bij het huisje te komen moet je behoorlijk de heuvel op, maar zelfs dat went☺️. Het contact met de verhuurder is super, je wordt keurig op de hoogte gehouden en alles wordt perfect uitgelegd. Zeker een aanrader voor anderen!!
Gezin
Gezin
Juli 2022
Lees verder
Compleet appartement dat zeer geschikt is om met je gezin te verblijven. Wij hebben er twee weken genoten met onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar. Ook ligt het op een mooie plek binnen het gebied van club Albufeira. De wandeling langs de kustlijn van de Algarve is echt een aanrader en het bezoeken van de stad Lagos met Ponte da Piedade is ook zeker de moeite meer dan waard! Het park zoomarine vonden zowel wij als de kinderen echt een aanrader! Wij hadden de gehele vakantie een huurauto (vanaf de luchthaven) en dit zouden we wel aanbevelen. Het geeft je de flexibiliteit om de streek van de Algarve goed te kunnen ontdekken! Twijfel niet, gewoon boeken!
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Senioren
Senioren
Juni 2022
Lees verder
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Een pluimpje voor de verhuurder; heel vriendelijk; altijd heel erg behulpzaam met tips en adviezen; gevraagd en ongevraagd.
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Familie
Familie
Juni 2022
Lees verder
Fijne vakantie gehad. Fijne woning; dikke 8 waard.
Groep vriendinnen
Groep vriendinnen
Mei 2022
Lees verder
We hebben met een groepje vriendinnen 5 fantastische dagen gehad in Portugal. De ligging van het appartement is perfect net buiten Albufeira (niet te druk, maar als je wil, ben je er zo). Zeer compleet appartement met twee badkamers, drie slaapkamers, ruime keuken, ruim balkon en een tuin. Angelique denkt goed mee. Precies op het juiste moment een appje met informatie en tips. Zelden een appartement gehuurd waar alles zo goed geregeld was en het contact met de verhuurder zo prettig verliep. Echt dikke complimenten voor Angelique en we komen graag nog eens terug hier!
Review vakantie in Albufeira
Gezin
Gezin
mei 2022
Lees verder
Het was een super fijn week in het appartement. Alles erop en eraan, lekker schoon, fijne bedden en niet te vergeten een prachtige ligging. Niet ver van de stad. Kortom een plek om zeker weer naar terug te gaan.
Gezin
Gezin
april 2022
Lees verder
Een zeer ruim en comfortabel appartement met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Fijn verwarmd zwembad voor de deur met een gezellige bar.
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Echtpaar
Echtpaar
April 2022
Lees verder
Beste Remko en Angelique, wat hebben wij genoten in jullie appartement. Iedere morgen in de zon op het balkon ontbijten. Al die mooie vissersdorpjes en steden. De omgeving is zo mooi: de bloemen en het groen en overal plukjes witte huizen. Wandelen en zwemmen in het zwembad. Onze conditie is weer top! Fijn dat er van alles was, we hoefden niet direct naar de winkel. Je adviezen die we trouw opvolgden. Het heerlijke eten en het gebak van Caffé Creme (niet te overtreffen). Het was een heerlijke vakantie!
Gezin
Gezin
Augustus 2021
Lees verder
Fantastische service en mooi ruim appartement, met alles wat je nodig hebt.
Gezin
Gezin
Oktober 2020
Lees verder
Wij waren in de herfstvakantie van 2020 voor het eerst met ons gezin (3 kids) in Portugal. Het was tijdens de coronasituatie. De wijze waarop er in dit land met deze situatie wordt omgegaan, is typerend voor het land en de mensen zelf. Iedereen houdt zich aan de regels, maar zonder dat dit de vriendelijkheid en gastvrijheid teniet doet. Wat een geweldig land. Wij zijn op slag verliefd. Wat het verblijf in Portugal mede zo geweldig maakte was het appartement van Angelique. Echt een heerlijke vakantiewoning, die van alle gemakken is voorzien. Verder is het een perfecte uitvalsbasis voor allerlei tripjes naar leuke steden en mooie stranden. Wat het verblijf helemaal afmaakte is het contact wat je als huurder hebt met Angelique. Het is prettig om te weten dat er iemand voor je klaar staat als je vragen hebt, maar ook met leuke tips komt en je een prettig gevoel geeft als huurder van haar prachtige stulpje.
Vrienden
Vrienden
Oktober 2020
Lees verder
Tsja, wat kan ik zeggen. Een perfect vakantiehuis van alle gemakken voorzien. En een centrale ligging van waaruit je alle kanten op kunt. Perfect voor onze vakantie.
Gezin
Gezin
September 2020
Lees verder
Eerst zien en dan geloven, dat was het eerste wat ik dacht toen ik Casa a Boa Vida op Micazu zag. Bij aankomst op het park kom je als het ware in een groen oase, het huis ligt op een rustige plek met veel privacy en toch heel dichtbij één van de zwembaden en restaurants. Het huis is top, qua inrichting, uitrusting, schoonmaak en om te verblijven. Het huis van het goede leven. Wat het helemaal afmaakt is de perfecte communicatie met de verhuurster. Duidelijk en keurig op de momenten gepland. Beter wordt het niet, daarom een dikke 10!
Gezin
Gezin
Juni 2020
Lees verder
Wij hebben met ons gezin van 6 personen een fantastische week gehad ! Mooi park, ruim opgezet en goed onderhouden. Voor het strand, stadje en grote supermarkt ben je wel afhankelijk van een auto. Wij hebben alles met Über gedaan niet duur en binnen 4 minuten heb je vervoer ! Het appartement is super en van alle gemakken voorzien , wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer, 2 badkamers alles schoon, netjes en heerlijk ruim. 's Ochtends heerlijk in het zonnetje ontbijten op het terras. Zwembad op 1 minuut lopen, eten in restaurant Casa Azul op 5 minuten lopen van het appartement was lekker ! Contact met de verhuurster Jaqueline was bijzonder plezierig, via de app belangstelling , tips en of we nog vragen hadden en alles naar wens was. Portugal was voor ons de eerste keer maar wij gaan op zeker nog een keer terug en ook weer naar Casa a Boa Vida !
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Echtpaar
Echtpaar
April 2020
Lees verder
Dit jaar hebben wij voor het eerst overwinterd in Portugal en wat hebben we een heerlijke tijd gehad. Helaas hebben we de reis vanwege de uitbraak van het Corona-virus af moeten breken en zijn we met behulp van Angelique veilig naar Nederland teruggekeerd. Nogmaals bedankt voor je hulp!! Wij komen graag komend najaar terug!
Echtpaar
Echtpaar
Maart 2020
Lees verder
We wilden ervaren hoe het zou zijn om te "overwinteren" in de Algarve. We kozen op goed geluk het appartement van Angelique Aertssen. De goede keus. Een huis met alle faciliteiten om het dagelijks leven te kunnen doen. Een goed gefaciliteerde keuken, zodat we dagelijks konden koken. Het huis ligt op een mooi verzocht resort. Angelique is een prettige verhuurder en reageerde snel en adequaat op onze vragen en wensen. Het dorp en strand liggen op loopafstand en ook de supermarkt ligt op loopafstand. Kortom een zeer geslaagde ervaring en de vraag is dus niet of we weer gaan volgend jaar , maar vooral hoelang.
Echtpaar
Echtpaar
December 2019
Lees verder
Het was een prima verblijf maar als je niet echt goed kan lopen of slechte knieën hebt is het wel een beetje afzien. Zelf zoek ik liever iets lager maar mijn man had er absoluut geen last van. Was er prima vertoeven.
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Gezin
Gezin
Oktober 2019
Lees verder
Verblijf je hier, dan ben je verzekerd van een super vakantie. Wij zijn dit jaar al 2x geweest en de volgende staat ook alweer in de planning. 's Ochtends ontbijten we in het zonnetje op het balkon met uitzicht op Albufeira. In het appartement ontbreekt het aan niets. De compleet uitgeruste keuken nodigt uit tot het bereiden van een maaltijd waarvoor je de ingrediënten in de nabij gelegen supermarkt kan halen. Het is genieten bij het zwembad waar je heerlijk op een stretcher van de zon kan genieten. In de omgeving van Albufeira is er ook genoeg te ontdekken, zoals een mooie rit langs de kust waar er onderweg genoeg restaurantjes zijn om lekker te eten of koffie te drinken. Ook een tripje naar een grotere stad zoals Faro of Portimão is prima te doen. En laten we natuurlijk onze lieve gastvrouw niet vergeten die er alles aan doet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en van alles over de omgeving weet te vertellen.
Gezin
Gezin
Augustus 2019
Lees verder
Heerlijk appartement van alle gemakken van thuis voorzien op het veelzijdige resort Club Albufeira. Uitstekende service van de verhuurder, Angelique. Aanrader voor gezinnen met oudere én jongere kinderen. Wij waren met 5 personen, met 3 kids in de leeftijd van 15,17 en 18.
Gezin en vrienden
Gezin en vrienden
Juni 2019
Lees verder
Wij hebben wederom een erg fijn verblijf in jullie woning gehad. De vakantiewoning ligt erg dicht bij een van de zwembaden op het vakantiepark Clube Albufeira en alles is aanwezig wat je maar nodig kunt hebben. Hiernaast is het erg fijn communiceren met Angelique. Al met al weer een heerlijke vakantie gehad.
Gezin
Gezin
Juni 2019
Lees verder
We hebben een fijne vakantie gehad.
Gezin
Gezin
Kerstvakantie 2018/2019
Lees verder
Het park ligt vlakbij de kust en het is er echt prachtig. De verhuurster is vriendelijk en welwillend, staat open voor suggesties en we verwachten dat het steeds beter wordt. Voor ons reden genoeg om snel terug te gaan.
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira
Familie
Familie
Oktober 2018
Lees verder
In oktober 2018 hebben we een week in het appartement van Angelique verbleven. Een heel mooi appartement, geweldig gelegen in Clube Albufeira met in een straal van een paar honderd meter vier verschillende zwembaden en meerdere restaurants om uit te kiezen. Goed voorzien van alle gemakken en faciliteiten die je op je vakantie wenst, en vooral schoon. Daarnaast liggen een serie landkaarten en boekjes over de omgeving klaar en een keurige informatiemap met daarin alle informatie die nodig is om het verblijf tot een prettig verblijf te maken met ook tips over bezienswaardigheden in de omgeving (zowel in het nabijgelegen Albufeira als de plaatsen die wat verder gelegen zijn). Wij hebben in ieder geval een prima week gehad, en kunnen dit appartement alleen maar aanbevelen! Hartelijke groeten, Jurgen, Jos, Magda
Vriendinnengroep
Vriendinnengroep
Juni 2018
Lees verder
In oktober 2018 hebben we een week in het appartement van Angelique verbleven. Een heel mooi appartement, geweldig gelegen in Clube Albufeira met in een straal van een paar honderd meter vier verschillende zwembaden en meerdere restaurants om uit te kiezen. Goed voorzien van alle gemakken en faciliteiten die je op je vakantie wenst, en vooral schoon. Daarnaast liggen een serie landkaarten en boekjes over de omgeving klaar en een keurige informatiemap met daarin alle informatie die nodig is om het verblijf tot een prettig verblijf te maken met ook tips over bezienswaardigheden in de omgeving (zowel in het nabijgelegen Albufeira als de plaatsen die wat verder gelegen zijn). Wij hebben in ieder geval een prima week gehad, en kunnen dit appartement alleen maar aanbevelen! Hartelijke groeten, Jurgen, Jos, Magda
Gezin
Gezin
Mei 2018
Lees verder
In de eerste week van de meivakantie in deze vakantiewoning verbleven. Het verbaasde ons hoe ruim de woning was. Verder van alle gemakken voorzien en lekker dicht bij het zwembad en toch veel privé, dus top! We hoorden van de verhuurster dat zij de week na ons in de woning zou verblijven en nog wat verbeteringen zou aanbrengen. We zijn heel benieuwd en komen deze volgend jaar graag bekijken.
Vriendinnengroep
Vriendinnengroep
Juni 2018
Lees verder
In oktober 2018 hebben we een week in het appartement van Angelique verbleven. Een heel mooi appartement, geweldig gelegen in Clube Albufeira met in een straal van een paar honderd meter vier verschillende zwembaden en meerdere restaurants om uit te kiezen. Goed voorzien van alle gemakken en faciliteiten die je op je vakantie wenst, en vooral schoon. Daarnaast liggen een serie landkaarten en boekjes over de omgeving klaar en een keurige informatiemap met daarin alle informatie die nodig is om het verblijf tot een prettig verblijf te maken met ook tips over bezienswaardigheden in de omgeving (zowel in het nabijgelegen Albufeira als de plaatsen die wat verder gelegen zijn). Wij hebben in ieder geval een prima week gehad, en kunnen dit appartement alleen maar aanbevelen! Hartelijke groeten, Jurgen, Jos, Magda
Echtpaar
Echtpaar
April 2018
Lees verder
De hele maand april in deze woning verbleven als proef om volgend jaar te gaan overwinteren in de Algarve. Hoewel het nog niet zo heel warm was, was er in de omgeving genoeg te doen. Zeker met de tips die we van Angelique hebben gekregen. Omdat er ook Nederlandse televisie was, hebben we thuis niet zo gemist en was deze vakantiewoning als een tweede huis voor ons. Komen hier in de toekomst zeker terug.
Gezin
Gezin
Voorjaarsvakantie 2018
Lees verder
Vroeg in het jaar een paar dagen met 3 pubers naar Portugal, gezien het weer best een spannende onderneming. Geen seconden spijt van gehad het weer in Albufeira was boven verwachting goed voor de tijd van het jaar. In Albufeira en omgeving is genoeg te beleven en te ondernemen voor kinderen in alle leeftijden. In ons geval waren het strand en het nabij gelegen Albufeira Shopping favoriet. Ook supermarkten en restaurants zijn met de auto allemaal binnen 10 minuten te bereiken. Omdat we vroeg in het jaar waren was het overal lekker rustig. De vakantiewoning was boven verwachting: ruim, schoon en compleet. De keuken is van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, broodrooster, koelkast, vriezer, etc.) en alles is keurig schoon. Fijn dat de dames een eigen badkamer konden gebruiken. Zowel in de ochtend konden we in de zon zitten (voorzijde - achterzijde), dus dat was heerlijk. In de avond koelde het flink af, maar niets dat met de airco niet verholpen kon worden. Clube Albufeira heeft de opzet van een ruime luxe woonwijk. De ligging op het park is uitstekend, lekker hoog dus mooi zicht over de omgeving en de auto kan vlakbij geparkeerd worden. Vlakbij het zwembad en door de ligging lekker rustig (geen voorbijgangers). Op de receptie van het park zijn we vriendelijk en duidelijk te woord gestaan in het Engels. Over het huren van deze woning hoeft u niet te twijfelen, u krijgt in alle opzichten waar voor uw geld. Wat ons betreft geeft deze keuze de garantie op een mooie (zon)vakantie.
Review vakantie in Albufeira
Review vakantie in Albufeira

Chat openen
1
Olá 👋🏻, kan ik je helpen?