Reserveren vakantiewoning

Enthousiast geworden over een Vakantie in Albufeira? 
Reserveer eenvoudig je verblijf via ons reserveringsformulier!

Beschikbaarheid Casa da Brisa Dourada - Albufeira 2024

Prijsoverzicht

Toelichting op de prijzen

Huurprijs is inclusief:

  • basisprijs is voor maximaal zes personen (exclusief baby’s);
  • per persoon 1 pakket bedlinnen en 2 handdoeken;
  • Bij een verblijf langer dan een week, wordt het bedlinnen en de handdoeken 1x per week gratis gewisseld;
  • gratis gebruik van wifi voor onze gasten;
  • energiekosten bij normaal gebruik (= 3,5 KwH pppd).

Huurprijs is exclusief:

  • verplichte eindschoonmaak a €85,–;
  • borg €200,–.

Borg
Er dient €200,00 borg betaald te worden. Als het appartement is gecontroleerd en er is geen schade of sprake van extra schoonmaakwerk, zal de borg binnen 1 week na vertrek terug worden gestort.

Betaling

Een eerste betaling, gelijk aan 30% van het huurtarief inclusief bijkomende kosten en borg, dient direct bij boeking betaald te worden. Pas nadat uw aanbetaling van 30% is ontvangen, is uw boeking definitief.  De eerste betaling kan gedaan worden via een overschrijving per bank. Het restant bedrag dient voldaan te worden uiterlijk 6 weken voor aankomst.  

Verplichte extra's

Extra opties

Op de website van Micazu kun je via onze reserveringskalender de beschikbaarheid en prijzen van onze vakantiewoning zien, zie link hieronder. Door in de kalender op de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum te klikken zie je wat de prijs is en kun je direct een reserveringsaanvraag plaatsen. Wij worden per SMS en email op de hoogte gebracht van jouw aanvraag en zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je aanvraag te accepteren en verdere informatie bij je op te vragen.

Vervolgens zullen wij contact met je opnemen (per mail) om onze huurvoorwaarden aan je te sturen met daarin de informatie over de betaling, de sleuteloverdracht en verdere belangrijke zaken.

Betaling gaat direct via de eigenaar, je betaalt als huurder geen extra kosten voor het maken van een reservering via Micazu (wel mis je onze aanbieding voor het gratis boodschappenpakket bij aankomst ter waarde van €35,–!).