Enthousiast geworden over een Vakantie in Albufeira? 
Reserveer hier eenvoudig je verblijf!

Reserveer onze vakantiewoning direct via Micazu

Je kunt in onze reserveringskalender hieronder de beschikbaarheid en prijzen van onze vakantiewoning zien. Door in de kalender op de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum te klikken zie je wat de prijs is en kun je direct een reserveringsaanvraag plaatsen. Wij worden per SMS en email op de hoogte gebracht van jouw aanvraag en zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je aanvraag te accepteren en verdere informatie bij je op te vragen.

Vervolgens zullen wij contact met je opnemen (per mail) om onze huurvoorwaarden aan je te sturen met daarin de informatie over de betaling, de sleuteloverdracht en verdere belangrijke zaken.

Betaling gaat direct via de eigenaar, je betaalt als huurder geen extra kosten voor het reserveren via micazu.

Jouw Vakantie in Albufeira boeken?
Ontdek ons aanbod door op onderstaande kalender te klikken:

(er wordt een nieuwe pagina geopend)

Kan ik ook een huurauto boeken?

Je hebt een geaccepteerde boekingsaanvraag en je wilt geen gedoe op het vliegveld. Dan is het aan te raden om nu alvast een huurauto te reserveren. Micazu werkt samen met Sunny Cars. Reserveer een voordelige huurauto via de autohuurpagina van Micazu. Zonder verborgen kosten en géén reserveringskosten of creditcardkosten. Dat scheelt toch weer.

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Uiteraard kun je bij je boekingsaanvraag kiezen voor het afsluiten van een Kortlopende Annuleringsverzekering. Micazu werkt samen met Allianz Global Assistance alwaar je de verzekering ook afsluit. Heb je wel al een geaccepteerde boekingsaanvraag maar nog geen Kortlopende Annuleringsverzekering afgesloten? Dan is het nog mogelijk om binnen 7 dagen na de acceptatie door de eigenaar alsnog een Kortlopende Annuleringsverzekering af te sluiten. 

Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last minute reizen!

Over Micazu

Micazu is een online platform waar eigenaren van een vakantiehuis zelf hun vakantiehuis kunnen verhuren aan anderen.

Doordat zij een online platform zijn waar de eigenaar zelf zijn huis adverteert, is Micazu geen touroperator. Je doet als huurder dan ook direct zaken met de eigenaar van het betreffende vakantiehuis.

De gemiddelde reviewscore voor micazu.nl is een 9.4. Deze score is een gemiddelde van reviews op Trustpilot.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?