Over de verhuurster

Even voorstellen

Maak kennis met Angelique Aertssen, de verhuurster van Vakantie in Albufeira

Een levensgenieter, dat ben ik. Ik hou van reizen en van lekker eten. Ik ben dan ook vaak in de Algarve te vinden op zoek naar nieuwe adresjes waar bij voorkeur alleen de locals komen.

Olá bom dia, heel gek dit…. Geen foto van Albufeira of de Algarve, maar een foto van mezelf. Het gezicht achter Vakantie in Albufeira.

Het is zeldzaam dat ik iets van mijzelf laat zien, dus laat ik kort even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf voor te stellen.

Ik ben Angelique Aertssen en woon samen met mijn gezin in het Zeeuwse Goes. 

Mijn grote passie is reizen, vooral naar Portugal. Zodra het kan ben ik weg. Ik vind het een feestje om op zoek te gaan naar nieuwe adresjes waar bij voorkeur alleen de locals komen. Zo fijn dat ik van mijn passie ook mijn werk kon maken! 

Sinds 2017 hebben we ons eigen plekje in de Algarve en verhuur ik met veel plezier onze vakantiewoning in Albufeira. Als mensen genieten van hun vakantie, word ik daar ook weer blij van.

Een paar feitjes over mij?

  • je kunt mij altijd wakker maken voor een bica met een warme pastel de nata!
  • een mooie zonsopkomst maakt mij heel blij, een goed begin van een dag vol mogelijkheden
  • naast mijn werk voor Vakantie in Albufeira ben ik ook virtual assistent. Handig dat ik deze werkzaam overal kan doen, dus ook vanuit Albufeira
  • ik lees graag spannende boeken of zit met mijn neus in een reistijdschrift
  • naast reizen kook ik graag of ben ik creatief bezig.

Vind je het leuk om met mij te linken of Facebook? Stuur me dan gerust een connectieverzoek.