Opening eerste overdekte waterpretpark in de Algarve

Photocredits: Aquashow Indoor
Jaja, het gaat eindelijk gebeuren. Op 20 oktober opent het eerste overdekte zwemparadijs in de Algarve haar deuren!
 
Aquashow Indoor biedt bezoekers de mogelijkheid om het hele jaar door van de zomer te genieten en biedt een verscheidenheid aan ervaringen, variërend van ruimtes die zijn ontworpen voor baby’s en kinderen, amusement en attracties voor volwassenen en ruimtes voor ontspanning alleen voor volwassenen.
 
Een avonturenbad met klimwand, hangmat en ringen, een golfslagbad, een kinderbad met glijbanen en waterkanonnen, een babybad, waterjets en watervallen maken deel uit van het centrale entertainment.
 
Het SPA-gebied is toegankelijk voor kinderen van 13 jaar en ouder en beschikt over een ontspanningsbad met jacuzzi’s, waterstralen, waterbedden en een snel riviercircuit waar gasten tegen de stroom in kunnen zwemmen. Er is ook een Schotse douche, een douche met essentiële oliën, een sauna, een Turks bad, een thermaal bad, twee massageruimtes en meer.
 
Het waterglijbanengebied omvat een van de meest exclusieve glijbanen ter wereld, de Tornado, die begint in een 26 meter hoge toren. Hier kunnen bezoekers naar muziek luisteren, hun keuze aan lichteffecten visualiseren en door een gigantische kegel met een diameter van 16 meter glijden, waardoor een gevoel van vrije val ontstaat.
In dezelfde toren bevinden zich nog vier andere glijbanen, waarvan twee met matten, één met boeien en één zonder accessoires.
 
Aquashow indoor is onderdeel van het bekende Aquashow waterpark en is gelegen in Quarteira.

Geef een reactie