Early bird acties (water)pretparken in de Algarve

Opening waterparken seizoen 2022

Binnenkort gaan de waterparken in de Algarve weer open voor een nieuw seizoen. Koop nu alvast je entreekaartjes voor je Vakantie in Albufeira met korting.

Zoomarine - opening 12 april 2022

Zodra je van het vliegveld in Faro afkomt zie je al de grote borden die reclame maken voor Zoomarine in Guia. Dit is ook het bekendste waterpark in de Algarve. Het is een combinatie van waterpark, pretpark en een plek waar shows met dieren plaatsvinden. Ook zijn er andere dierenshows (vogels, zeeleeuwen) en een piratenvoorstelling.

De waterattracties en zwembaden zijn voor de wat grotere kinderen. Voor sommige attracties moeten ze een bepaalde lengte hebben of is begeleiding nodig van een volwassene.

Nieuw dit jaar bij Zoomarine is de botanische en vlindertuin. Terwijl je langs de paden loopt, fladderen exotische soorten vlinders, van verschillende groottes en kleuren, rond, terwijl je leert over de metamorfose van deze gevleugelde wezens. De verscheidenheid aan planten en bloemen die dit tuinhuis vullen, is de perfecte omgeving om van dichtbij de fascinerende levenscyclus van de vlinder te aanschouwen – van ei tot rups, van pop tot volwassen vlinder.

Butterfly garden - Zoo Marine

Zoomarine opent op 12 april 2022. Koop tot en met 11 april 2022 je tickets met korting via onderstaande link:

Slide & Splash: opening 11 april 2022

In Lagoa, tussen Albufeira en Lagos in ligt het spectaculaire waterpark Slide & Splash. Al meer dan dertig jaar geopend en één van de grootste parken van Portugal. Het park is mooi, schoon en heel ruim van opzet, met veel ruimte om lekker te genieten van de zon en voldoende faciliteiten zoals kluisjes en kleedruimte.

Slide&Splash opent op 11 april 2022 voor het nieuwe seizoen. Koop tot en met 31 maart tickets met 15% korting via onderstaande link:

Aqualand - opening 15 juni 2022

Adrenalinejunkies, deze is voor jullie!

Deze zomer maakt de machtigste attractie van Aqualand Algarve zijn debuut: King Cobra! Deze waterglijbaan confronteert je met de koning van alle slangen in een adembenemend duel.

Je kunt de King Cobra-uitdaging alleen of met een partner aangaan, de keuze is geheel aan jou. Het begint allemaal op bijna 25 meter boven de grond. In je zwemband glijd je langs het verwrongen lichaam van de cobra naar beneden, met scherpe bochten en lichte en donkere delen die je zullen desoriënteren.

Op het meest onverwachte moment zal een grote val met een hellingshoek van 40% je rechtstreeks naar het hoofd van de King Cobra leiden, klaar om je als zijn volgende slachtoffer te nemen met dreigende open kaken en spuwend gif uit zijn hoektanden.

Ga jij deze spannende uitdaging doorstaan? Er is maar één manier om erachter te komen: pak je zwemband en ga de King Cobra-uitdaging aan!

King Cobra - Aqualand

Aqualand opent op 15 juni 2022. Koop via onderstaande link je tickets met korting.

Krazyworld

Een reis naar Krazy World Algarve staat garant voor een zonovergoten gezinsavontuur! Van dierentuinen en ontmoetingen met dieren tot waterpret, dinosaurus-escapades en minigolf-uitdagingen, er is voor elk wat wils op slechts 20 minuten van Albufeira.

Krazyworld is het jaar rond geopend, maar niet op alle dagen. Check de website voor de openingsdagen. Koop via onderstaande link je kaartjes met korting.

Belangrijk:

de situatie en regels mbt corona kunnen steeds veranderen,
dus check altijd of het pretpark dat je wilt bezoek geopend is voor je ergens naar toe gaat! 

Geef een reactie