Kerstaanbieding 2021

Kerstaanbieding

Hebben jullie al vakantieplannen voor volgend jaar?

Het is bijna Kerstmis! Voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. De periode van het optuigen van de kerstboom, het versieren en gezellig aankleden van het huis en het aanschaffen van cadeautjes voor vrienden en familie. Met leuke lampjes en kaarsen maken we het gezellig in huis.

De kersttijd is een periode waarin veel gezinnen plannen maken voor hun vakantie in het volgende jaar.
En met deze leuke aanbieding is het extra verleidelijk om nu al je reservering te maken voor onze vakantiewoning in Albufeira | Algarve | Portugal.

Want tot en met 15 januari geven wij bij elke gemaakte boeking een Escape Tour in Silves cadeau!  

Escape Tour Silves

Met de Escape Tour Silves krijgen jullie een inkijkje in de prachtige sinaasappel hoofdstad Silves! Aan de hand van onze app dwalen jullie langs de mooiste plekjes van Silves. De stad is in groot gevaar want een enorme sinaasappel is losgebarsten. Gaat het jullie lukken om binnen 2 uur aan de tsunami te ontkomen?

De lokale sinaasappelfabriek heeft de hoeveelheid sinaasappels om te persen per minuut drastisch verhoogd. Het personeel kan dit tempo wel aan maar de silo’s waren hier niet op berekend. Na uren persen braken de silo’s en zo vormde zich een tsunami van sinaasappelsap wat snel richting de stad stroomt.

Kerstaanbieding 2021

Escape the city

De hele stad Silves moet zo snel mogelijk geevacueerd worden. Met de Escape Tour Silves moeten jullie eerst zelf alle raadsels oplossen, codes ontcijferen en aanwijzingen opvolgen om te ontsnappen. Ontcijfer de codes, volg de aanwijzingen op en probeer de juiste deur te vinden. Maar haast is geboden, want jullie hebben 2 uur de tijd. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame van Silves! 

Start de game wanneer je wilt. De game duurt 2 uur.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding,
maak dan hier je reservering!

[huurkalender id=6193 lang=auto type=kalender]

De kleine lettertjes

Wees er snel bij, dit aanbod is slechts geldig tot 15/01/2022. Alleen op nog niet gemaakte reserveringen en niet combineerbaar met andere acties en/of kortingen.
Wil je meer weten over het reserveren van onze vakantiewoning en onze huurvoorwaarden? Kijk dan op onze reserveringspagina.

Deze aanbieding is nog geldig:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Deze aanbieding is verlopen...

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties en aanbiedingen?

Dit delen:

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?