Contact met Vakantie in Albufeira

Contact

Vragen over onze vakantiewoning, activiteiten in de regio of tips voor de beste restaurants? Stel ze gerust! Ik vind het leuk om van je te horen en geef met plezier antwoord op jouw vragen. Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Vakantie in Albufeira
Angelique Aertssen
Karrelanden 12
4464 JH GOES, Nederland
M: 06 – 18 77 32 04

vakantieinalbufeira@gmail.com


Maak kennis met Angelique Aertssen van Vakantie in Albufeira
Maak kennis met Angelique Aertssen van Vakantie in Albufeira

Even voorstellen: Angelique Aertssen van Team Vakantie in Albufeira

Een levensgenieter, dat ben ik. Ik hou van reizen en van lekker eten. Ik ben dan ook vaak in de Algarve te vinden op zoek naar nieuwe adresjes waar bij voorkeur alleen de locals komen.

Nadat ik een aantal jaren de Algarve had bezocht en steeds weer terug wilde gaan, besloot ik in 2017 een vakantiewoning in Albufeira te kopen. Zo kon ik vaker in de door mij zo geliefde Algarve verblijven. Inmiddels verhuur ik, naast mijn werk als HR-manager bij een accountantskantoor, onze woning aan andere Algarve-liefhebbers.
In het weekend vind je mij vaak in de keuken om een heerlijke maaltijd voor vrienden te bereiden, of ik ben waarschijnlijk wéér een reis naar de Algarve aan het voorbereiden.

Over Vakantie in Albufeira

Vakantie in Albufeira is de verhuurder van een vakantiewoning voor reizigers die graag zelf alles willen regelen. Naast informatie over onze vakantiewoning vind je op onze site o.a. inspiratie voor leuke activiteiten en restaurants.


Heb jij al geboekt?