Clube Albufeira | Restaurant Casa Azul

Restaurant Casa Azul op resort Clube Albufeira in de Algarve, Portugal

Casa Azul is een restaurant gelegen op het prachtige Clube Albufeira-resort in de Algarve, Portugal. Of je nu een vakantie doorbrengt in Albufeira of gewoon op zoek bent naar een restaurant voor een lekkere maaltijd, Casa Azul biedt een perfecte combinatie van heerlijke gerechten, een sfeervolle ambiance en een warme gastvrijheid.

Je kunt hier ook terecht voor een drankje of een duik in het zwembad.

Een smaakvol menu

Casa Azul is één van de vier restaurants op Resort Clube Albufeira en staat bekend om zijn mediterrane keuken, met een speciale nadruk op de heerlijke Italiaanse gerechten. Het restaurant biedt een uitgebreid menu vol met smaakvolle gerechten geïnspireerd door de Italiaanse traditie. Een absolute favoriet onder de gasten zijn de pizza’s, die volgens de Italiaanse traditie dun, lekker en knapperig zijn. Het restaurant besteedt speciale aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten, waarvan de meeste rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd. Of je nu kiest voor een klassieke margherita of een pizza met verrukkelijke toppings, je zult zeker genieten van een onvergetelijke smaakervaring.

Casa Azul menu - restaurant bij apartement 390 Vakantie in Albufeira

Een ontspannen ambiance

De sfeer bij Casa Azul is eigentijds en ontspannen, waardoor gasten zich direct op hun gemak voelen. Of je nu dineert met vrienden, familie of je geliefde, het restaurant biedt de perfecte setting voor een gezellig samenzijn. Naast het genieten van je maaltijd kun je ook ontspannen met een verfrissend drankje aan de bar of een duik nemen in het zwembad in de buurt. Bovendien is er regelmatig live muziek, wat zorgt voor een extra bijzondere en levendige sfeer.

Openingstijden en reserveren

Restaurante Casa Azul op resort Clubel Albufeira in de Algarve, Portugal

Openingstijden: 08.30 uur tot 22.00 uur
Ontbijt – 08.30 tot 11.00 uur
Lunch – 12u tot 15u
Diner – 18u tot 21u30

Reserveren is gewenst via telefoonnummer +351 289 031 79.

Je kunt hier ook gerechten afhalen.

Geef een reactie